Učenička zadruga sudjelovala u Sportskom danu Tehničke škole Bjelovar

Tehnička škola Bjelovar i ove je godine organizirala Sportski dan 10. svibnja na Boriku. Budući da su prošle godine reakcije na zdrave grickalice koje proizvode učenici Učeničke zadruge “Cool – kolektiva” bile pozitivne i sve su pojedene u vrlo kratkom roku, dobili smo poziv da ih pripremimo i ove godine.

Zadrugari su u zajedno s voditeljicama Jadrankom Rosić, Ivanom Štiglić i Spomenkom Bohaček pripremili čips od jabuke s okusom cimeta, te slane i ljute krekere. Budući da su zadrugari bili na stručnom izletu u sklopu novog projekta, zamijenile su ih učenice 4. b Maja Mijić i Matea Sedić Bjelanović u pratnji nastavnika Zorana Atlije.

Evo izjava nekih od sudionika Sportskog dana:

“Probala sam čips od jabuke i jako mi se svidio, a uostalom i zdrava je namirnica pa sam jako zadovoljna. Prošle godine probala sam i ostale proizvode učeničke zadruge i isto su bili ukusni.”

Nikolina Carek, učenica 4.b razreda usmjerenja građevinski tehničar Tehničke škole Bjelovar

“Meni je ovaj čips odličan, jako mi se dopada i ispunjava moje uvjete okusa. Htjela bi se u buduće hraniti na sličan način i jesti slične zdrave namirnice.”

Lorena Lučić, učenica 4.b razreda usmjerenja građevinski tehničar Tehničke škole Bjelovar

“Pohvaljujem Učeničku zadrugu Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar, ovo je zaista lijep način promicanja zdrave prehrane. I mi razmišljamo o nabavi dehidratora i pokretanju slične proizvodnje.”

Ružica Kuštić Melkić, profesorica Hrvatskog jezika, Tehnička škola Bjelovar

“Današnji dan je bio lijep i uspješan. Dečki i cure su se odmah skupili oko štanda i Matea i ja samo brzo podijelile sve proizvode. Bilo je to lijepo i korisno druženje u prirodi.”

Maja Mijić, učenica 4.b razreda Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar

Dijelite ovu objavu:
Skip to content