Svečani prijem za najuspješnije odgojno-obrazovne radnike s područja Bjelovarsko-bilogorske županije

U velikoj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije 17. 10. 2023. okupili su se odgojno-obrazovni djelatnici koju su za ovogodišnji Dan učitelja nagrađeni kao najuspješniji od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, a sukladno odredbama Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima.

Tom prilikom čestitku nagrađenima su uputili župan Marko Marušić i pročelnica Andrea Prugovečki Klepac. Župan Marko Marušić je istaknuo da je ponosan na sve nagrađene te da je ta nagrada dokaz i potvrda da se u našim školama radi dobro i kvalitetno. Naglasio je da rad učitelja nije običan već vrlo specifičan te da ima poseban značaj za cijelu zajednicu jer od toga što će i kako će učitelji naučiti djecu ovisi naša budućnost.

Naglasio je i da se Županija i on osobno trude, sukladno mogućnostima, osigurati svim školama i njihovim djelatnicima što bolje uvjete rada, uvjete primjerene 21. stoljeću.

Iz Komercijalne i trgovačke škole na prijemu kod župana sudjelovala je pedagoginja Ornela Malogorski koja je ove godine među nagrađenim odgojno-obrazovnim djelatnicima te ravnateljica Nataša Vibiral koja se i obratila nazočnima te uputila čestitke i rekla: “Nismo mi presudni za vaše napredovanje i nagrađivanje, ali je puno lakše ako imate našu podršku. Ja se nadam da su svi ravnatelji iskreno sretni i ponosni na svoje djelatnike koji su uspjeli biti među 500 nagrađenih.”

Dijelite ovu objavu:
Skip to content