Snimanje emisije na Radio Tereziji

Danas 14. srpnja snimili smo prvu u nizu emisija o projektu “Socijalno poduzetništvo – nove kompetencije komercijalista” koja će biti emitirana u četvrtak 16. srpnja 2015. u 12.45. na frekvenciji 93,9 i 99,2.MHz. ili preko live streama na: http://www.terezija.hr/.

Na Radiju Tereziji govorile su gđa. Đurđa Adlešič – upraviteljica Socijalne zadruge “Pružimo ruke” jednog od partnera u provedbi projekta, o tome što je socijalno poduzetništvo i što očekuju od provedbe projekta. Suradnica za financije i javnu nabavu prof. Sanja Papić je zadužena za provedbu nabave i pripremu financijske dokumentacije za izvještavanje tijekom realizacije projekta. Suradnica za promociju i vidljivost prof. Tatjana Kreštan izvijestila je o dosadašnjim aktivnostima promocije projekta, komunikaciji s medijima, provedbi uvodne konferencije i svojim poslovima u projektu.
Voditeljica projekta ravnateljica Nataša Vibiral navela je sve partnere u projektu:
Ekonomsku i trgovačku školu Čakovec, Srednju školu “Ivan Seljanec” Križevci, Srednju školu Koprivnica, Socijalnu zadrugu “Pružimo ruke” iz Bjelovara i “Humana Nova” iz Čakovca, Hedonu d.o.o. iz Križevaca i Poduzetnički inkubator Sveučilišta u Zagrebu. Projekt će se provoditi kroz rad Partnerskog vijeća čiji su članovi i Bjelovarsko-bilogorska županija, Međimurska županija i Koprivničko-križevačka županija te Grad Križevci i Hrvatski zavod za zapošljavanje i Hrvatska gospodarska komora Bjelovar.
U emisiji su navedene aktivnosti koje su provedene u dva mjeseca provođenja projekta, i najavljene aktivnosti koje nam slijede u narednom razdoblju.

Dijelite ovu objavu:
Skip to content