Sjajno predstavljanje naših učenica na 35. državnoj smotri zadruga u Poreču

35. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske održava se od 26. do 29. rujna u Poreču, u sklopu hotela Zorna Plava Laguna.

U jakoj konkurenciji učeničkih zadruga naše županije na ovu važnu smotru kreativnosti, stvaralaštva i poduzetništva plasirala se učenička zadruga naše škole koja predstavlja Bjelovar i Bjelovarsko – bilogorsku županiju.

Na državnoj smotri našu učeničku zadrugu, Školu, Grad i Županiju predstavljaju učenice Marija Palatinuš i učenica Magdalena Tašić pod vodstvom nastavnice Jadranke Rosić.

Smotra se održava u organizaciji i suorganizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za odgoj i obrazovanje i Hrvatskog saveza učeničkih zadruga.

Ponosni smo na nače učenike i učenice koji su vrijedno radili da bi se plasirali na državnu smotru, a posebno na učenice koje su nas dostojanstveno predstavile te ostvarile zapažen nastup i primile puno pohvala za rad.

Čestitke učenicima i nastavnicama koje su ih pripremale i mentorirale Spomenki Bohaček, Ivani Štiglić te voditeljici zadruge COOL-kolektiva Jadranki Rosić.

OM

Dijelite ovu objavu:
Skip to content