Savjetnički posjet iz Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizirala je savjetnički posjet strukovnim školama. Savjetnički posjet u Komercijalnoj i trgovačkoj i Ekonomskoj i birotehničkoj školi održan je 9. studenoga 2022.  

Savjetnički posjet namijenjen je nastavnicima strukovnih predmeta, a na radionici su bili i stručni suradnici. i ravnatelji. Radionice su održale Sanja Kelava i Vedrana Šimunić Rod, više stručne savjetnice za ekonomiju, trgovinu i poslovnu administraciju.

Na nekoliko višesatnih radionica obrađene su teme: modernizacija strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, elementi vrednovanja, bilješke o praćenju i vrednovanju učeničkih postignuća, pristupi vrednovanju i učenici s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama.

Na radionicama je sudjelovalo tridesetak nastavnika strukovnih predmeta koji su na radionicama razgovarali o novoj modularnoj nastavi, skupovima ishoda učenja, strukovnim kurikulumima, postavljali pitanja o tome što je sve potrebno da bi novi način rada zaživio u strukovnim školama.

Nataša Vibiral, univ. spec.oec.

Dijelite ovu objavu:
Skip to content