Sastanak ogranka UHSR za BBŽ

U Komercijalnoj i trgovačkoj školi Bjelovar održan je 13. studenog sastanak ogranka UHSR (Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja) za Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

Na sastanku je predstavljen projekt UHSR 2023-1-HR01-KA121-SCH-000128373 “Innovative School Leaders for Green and Digital Transformation” u kojem sudjeluju ravnateljica Gimnazije Bjelovar Tanja Mamić, prof. i ravnateljica Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar Nataša Vibiral, univ. spec. oec. Prof. Mamić predstavila je ciljeve projekta, način provedbe, planirane mobilnosti i sudionike projekta.

Predstavila je i mobilnost u Barceloni na kojoj će sudjelovati tim u koji su uključene te koje će ciljeve ostvariti nakon projekta. Nataša Vibiral osmislila je naziv projekta te je izradila prijedlog za logo projekta i banner. Projekt je predstavljen i na Regionalnoj konferenciji ESHA koja se održala u Dubrovniku u listopadu.

Voditeljica ogranka Nataša Vibiral upoznala je članove ogranka o sastanku Predsjedništva UHSR na kojem je sudjelovala, a koji je održan u Zadru 29.kolovoza 2023.

Izvješće s bienalne Regionalne konferencije ESHA (European School Heads Association) koje se održala u Dubrovniku od 24. – 27. listopada 2023. iznio je Dario Malogorski, prof. ravnatelj Tehničke škole Bjelovar.

Članovi ogranka najviše su razgovarali o novom Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi te zajednički donijeli prijedloge koje ćemo uputiti u e-Savjetovanje.

Dijelite ovu objavu:
Skip to content