Ravnateljica sudjeluje u Erasmus+ projektu UHSR (Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja)

Ravnateljica Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar članica je Predsjedništva Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja (UHSR) i dopredsjednica Udruge. U toj funkciji sudjelovala je na stručnom skupu UHSR i sastanku Erasmus+ tima 27. ožujka u Brelima.

UHSR je ove godine dodijeljena akreditacija za Erasmus+ na natječaju Agencije za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU) za programsko razdoblje 2021. – 2027. Svake godine UHSR će objavljivati natječaj za ravnatelje članove Udruge te omogućiti za 20 ravnatelja pohađanje strukturiranih tečajeva vezanih za teme:

  1. Kvalitetno upravljanje i vođenje školske ustanove
  2. Ekološka tranformacija školske ustanove
  3. Digitalna transformacija školske ustanove

Ove godine na natječaju je izabrana i ravnateljica naše škole koja će aktivno sudjelovati u projektu i provoditi zacrtane ciljeve i u našem školskom kurikulumu.

Koordinator projekta je Davor Kulić. Projekt traje od 1.06.2023.- 31.08.2024. U tom periodu odvijat će se mobilnosti, kao i aktivnosti vezane uz diseminaciju i provođenje projekta. Na mobilnost idu timovi do 3 ravnatelja. Cilj projekta je poticanje inovacija i kreativnosti, koje se temelje na ključnim europskim prioritetima, te tako pridonose poboljšati sustava obrazovanja.

NV

Ad 2.

Dijelite ovu objavu:
Skip to content