Predstavljanje osmašima u III. osnovnoj školi Bjelovar

Kraj nastavne godine je blizu, a time i donošenje odluke o izboru srednje škole. Da bismo osmašima III. osnovne škole Bjelovar olakšali izbor i omogućili da više saznaju o našoj školi i programima koje mogu upisati posjetili smo ih u njihovoj školi. Učenici Klaudija Pešić i Marijo Stankić iz 4. a razreda u pratnji i uz pomoć pedagoginje Ornele Malogorski predstavili su našu školu, njezin značaj u obrazovanju prodavača i komercijalista. Detaljno su predstavili zanimanja, nastavne predmete, objasnili što mogu raditi kada završe naše programe i što je sve važno za upise.

Nisu zaboravili reći ponešto o samoj uređenosti zgrade, aktivnostima koje provodimo tijekom godine, učeničkoj zadruzi, sportskom i kulturnom životu škole, izletima, natjecanjima, projektima u kojima sudjelujemo i naravno mogućnostima sudjelovanja u Erasmus+ mobilnostima koje organiziramo za učenike. Mario je podijeli svoja iskustva boravka u Irskoj.

Na kraju je organizirali smo malu nagradnu igru. Osmaši su izvlačili pitanja i odgovarali na njih te simboličnu nagradu – osvojili olovku škole.

U svakom slučaju, svim osmašima želimo da upišu što žele! U našu školu su dobrodošli! Sretno!

Ornela Malogorski

Dijelite ovu objavu:
Skip to content