Pedagoško-psihološke pripreme učenika za mobilnost Erasmus+ projekta

Pripreme za mobilnost u Irsku su počele!

Nakon provedenih natječaja i izbora učenika za mobilnost te održanog roditeljskog sastanka, održane su i prve pripreme za mobilnost u Irsku u okviru projekta “2 u 1, zajedno u Irsku”:
Prve pedagoško-psihološke pripreme održane su 9. ožujka u prijepodnevnim satima za učenike i učenice koji kreću u nove izazove, a vodila ih je pedagoginja Ornela Malogorski.
Prvu tremu, strahove i neizvjesnosti smo razbili. Nakon upoznavanja, međusobnog predstavljanja, izgovaranja osjećaja koje nose u sebi vezano za mobilnost, ohrabrenja i podrške, uslijedila je analiza što znamo o Irskoj i mobilnosti, a zatim ono najvažnije što tek želimo saznati. Pitanja su samo izvirala, od toga kako je u avionu, što smiju nositi, kako su organizirani izlasci i druženja, o obiteljima u koje su smješteni, mjesta gdje će obavljati praksu, izlazaka, džeparca, nošenja maski i drugih epidemioloških mjera do povijesti Irske… Pridružio se i voditelj projekta Jurica Korade koji je spremno odgovarao na sva pitanja te najavio nastavak priprema, onih jezičnih i kulturoloških…
Ravnateljica se pobrinula da ne budemo gladni pa su i pizze za sve sudionike bile dobrodošle.

Dijelite ovu objavu:
Skip to content