Pedagoginja Ornela Malogorski u društvu najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima (NN, br. 53/2019.), Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 505 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2022./2023.

Povodom Dana učitelja 5. listopada 2023. ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs dodijelio je nagrade.

Među nagrađenima, četvrti put za redom je i pedagoginja Komercijalna i trgovačke škole Bjelovara Ornela Malogorski, izvrsna savjetnica.

Nagrađena je za doprinos razvoju odgoja i obrazovanja kroz rad na unaprjeđenju rada škole i cjelokupnog sustava obrazovanja, održana brojna predavanja i radionice, objavu i javnu razmjenu primjera prakse, rad s učenicima s teškoćama, rad i doprinos promociji struke kroz rad u stručnim vijećima i strukovnim udrugama koje promoviraju i unaprjeđuju struku, provedbu i sudjelovanje u istraživanjima i projektima na državnoj i međunarodnoj razini, sudjelovanje u povjerenstvima i tijelima na nacionalnoj razini koja se bave izradom važnih obrazovnih dokumenata. Zapažen je i vrednovan i njezin rad na pripremanju i organizaciji raznih javnih događaja koji su vezani uz odgoj i obrazovanje.

Čestitamo!

Dijelite ovu objavu:
Skip to content