Osnaživanje mladih za bolju budućnost

U utorak 5. veljače učenici naše škole sudjelovali su u jednodnevnom programu koji je provela organizacija Outward Bound Hrvatska u suradnji s Komercijalnom i trgovačkom školom Bjelovar.

HŠOB, www.outwardboundcroatia.com, je dio međunarodne organizacije Outward Bound International koja već 70 godina provodi programe iskustvenog učenja po cijelom svijetu. HŠOB je nevladina, neprofitna organizacija osnovana 2005. u Hrvatskoj s ciljem uvođenja OB sustava školovanja.
Naziv projekta: Osnaživanjem mladih za bolju budućnost, naziv korisnika: Outward Bound Croatia, ukupna vrijednost projekta: 560.602,00 HRK , EU sufinanciranje projekta: 476.511,70 HRK
Uz potporu Europskog socijalnog fonda, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva od 18.5.2018 provodi se projekt s ciljem jačanja vještina i kompetencija mladih dobi 15 – 29 godina iz cijele Hrvatske. Program je proveden u sportsko-rekreacijskom parku Bjelovar. Učenici su kroz sociodinamičke vježbe, vježbe komunikacije, poligonske i natjecateljske aktivnosti, te motoričke zadatke razvijali vještine komunikacije, timski rad, zajedništvo, toleranciju i međusobno poštivanje. Uspješno su svladali sve postavljene zadatke i zavrijedili pohvale instruktora Outward Bound organizacije i nastavnika naše škole. U pratnji učenika bio je prof. Zoran Atlija.

ZA

Dijelite ovu objavu:
Skip to content