Naša škola partner u projektu “Mala škola poduzetnosti – priprema za let u poduzetan svijet”

Forum za slobodu odgoja započeo je s provedbom projekta Mala škola poduzetnosti – priprema za let u poduzetan svijet, uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Forum za slobodu odgoja započeo je s provedbom projekta Mala škola poduzetnosti – priprema za let u poduzetan svijet, uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
U suradnji sa školama partnerima na projektu: Komercijalnom i trgovačkom školom Bjelovar, Tehničkom školom Daruvar te Ekonomskom i turističkom školom Daruvar, 50 učenika/ca završnih razreda navedenih škola educirat će se i motivirati u području (samo)zapošljavanja, poduzetnosti, razvoja socijalnih i komunikacijskih vještina, razvoja ideja u projekte, aktivizma… Oni će naučeno podijeliti sa svojim vršnjacima u školi i lokalnoj zajednici kroz različite prezentacije, radionice, projekte. Nakon pet jednodnevnih edukacija za učenike, projektom je predviđena dodatna edukacija za 20 mladih s područja Bjelovarsko-bilogorske županije Uvod u projektno planiranje.
Projekt traje do prosinca 2019. godine, a vrijednost projekta je 70 000 kn.

NV

Dijelite ovu objavu:
Skip to content