Najbolji razred 2020.-2021. školske godine je 4. a

4. a razred Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar drugi put zaredom zasluženo je proglašen najboljim razredom naše škole.

4. a razred Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar drugi put zaredom zasluženo je proglašen najboljim razredom naše škole. Ovi mladi ljudi, 17 djevojaka i 7 mladića koji su sada na završetku srednjoškolskog obrazovanja kontinuirano su rasli i razvijali se i pritom ostvarili zavidan uspjeh u savladavanju nastavnih sadržaja. Kroz sve četiri godine školovanja ostvarili su visoku srednju ocjenu razreda.
To je ono što se od učenika očekuje. Odrađivanje školskih obveza i redovito pohađanje nastave. Ali 4. a je uz to pokazao iznimnu aktivnost u svim školskim zbivanjima, rado su se uključili u:
– Forum mirotvornih škola
– Školsku zadrugu – školski vrt
– Diseminaciju Erasmus + projekta
– Natjecanje iz Engleskog jezika – županijska razina
– Virtualni sajam Vježbeničkih tvrtki
Za kraj, ono što 4.a čini posebnim jest činjenica kako su se ti mladi ljudi pokazali najbolji i najjači kada je bilo najteže. Završavaju obrazovanje kao generacija bez maturalnog putovanja, izleta i maturalne proslave. Ne kukaju i ne žale se. Bore se i idu dalje. Neki na fakultet neki na posao, puni optimizma i pozitivne energije. U 4. a svi su nastavnici dolazili s veseljem i s lakoćom s njima surađivali. Sada ih puštamo u neke nove izazove, koje će sigurna sam, uspješno savladati.
U četvrtak je 4. a s razrednicom Mihaelom Polančec, zamjenskom razrednicom Etelkom Testijan Nemet i ravnateljicom Natašom Vibiral imao sat iznenađenja uz pizzu, grickalice i sokove kako bismo proslavili kraj njihovog četvorogodišnjeg školovanja i zasluženu nominaciju za nagradu “Fonda Boža Tvrtković”.

razrednica Mihaela Polančec

Dijelite ovu objavu:
Skip to content