Nagradili smo “najčitatelje”

Na svečanoj dodjeli nagrada “najčitatelja” u utorak 20. lipnja nagradili smo učenike i nastavnike koji su ove školske godine rado posjećivali školsku knjižnicu.

U našoj školskoj knjižnici okupili su se učenici, nastavnici, knjižničari i ravnatelji Gimnazije, Obrtničke, Ekonomske i birotehničke, Medicinske te Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar na programu u kojemu se odaje priznanje svima onima koji su odabrali čitanje kao aktivnost koja ih opušta, zabavlja, poučava ili pruža utjehu. Bila je to prigoda i da knjižničarke istaknu i nagrade profesore s kojima su uspješno surađivale tijekom godine i koji su se rado odazivali na sudjelovanje u aktivnostima koje organizira knjižnica.

Osim za potrebe nastavnoga procesa dio naših korisnika motiviran je i za čitanje iz užitka. Ove školske godine svojim čestim posjetima knjižnici istaknula se Ana Čavrag koja je odlučila nastaviti svoje obrazovanje za 4. stupanj nakon što je stekla zvanje prodavača. Ana je pročitala najveći broj naslova i stekla titulu „najčitateljice“. I nastavnici su nas često posjećivali i posuđivali knjige, a titulu „najčitateljice“ ove godine ponijela je kolegica Etelka Testijan Nemet. Kolegica Ivana Štiglić provodila je s knjižničarkom timsku nastavu, surađivala na projektima te samoinicijativno preuzimala brojne poslove i odazivala se na zajedničke aktivnosti. Zbog svega navedenog ove školske godine proglašena je „najsuradnicom“ školske knjižnice.

Prigodne darove pripremila je knjižničarka Tatjana Kreštan, a dobitnicima ih je uručila ravnateljica Nataša Vibiral uz čestitke i prigodni govor u kojemu je iskazala svoje zadovoljstvo ovakvim oblikom nagrađivanja svih onih koji vole čitati.

Dijelite ovu objavu:
Skip to content