Nagrada kreativnog natječaja “Oboji svijet” stigla u našu školu

Nagrađen rad Adriane Krog

Forum za slobodu odgoja niz godina organizira kreativni natječaj OBOJI SVIJET namijenjen učenicima i učenicama osnovnih i srednjih škola.
Organizacijom natječaja „Oboji svijet“ te nagrađivanjem odabranih umjetničkih radova učenika i učenica osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske Forum želi pružiti prostor i priliku djeci i mladima da podijele svoje ideje o toleranciji i poštivanju različitosti te svoje viđenje ključnih problema današnje generacije mladih, kao i svoje vizije budućnosti. Djeci i mladima svake godine postavljaju pitanja: Kako oni žive svoje različitosti? Gdje ih sve primjećuju? Kako razumiju različitosti koje ih okružuju? Kako prihvaćaju različitosti i što poduzimaju? Na koji način doprinose prihvaćanju i poštivanju različitosti unutar svoje okoline?
Ove godine na natječaj su pristigli radovi više od 900 učenika i učenica uz mentorstvo preko 150 odgojno-obrazovnih djelatnica i djelatnika iz 92 školske ustanove Lijepe naše.
Među 19 nagrađenih radova na ovom lijepom nacionalnom natječaju “Oboji svijet” je i rad “Nova generacija” naše učenice Adriane Krog iz 4. a razreda.
Mentorice su pedagoginja Ornela Malogorski i pomoćnica Nikolina Orlović.

Adrianin rad možete pročitati ovdje https://fso.hr/wp-content/uploads/2021/12/2021_Oboji-svijet_Nova-generacija.pdf

Bravo Adriana!

Ornela Malogorski

Dijelite ovu objavu:
Skip to content