Na malenom brijegu u Ribnjačkoj

Vrijedni zadrugari i zadrugarke na izletu Na malenom brijegu u Ribnjačkoj

Divan dan, divni ljudi, divna priroda… nagradili smo naše vrijedne zadrugare i zadrugarke izletom u Ribnjačku i proveli dan u prirodi – Na malenom brijegu.
Izlet je realiziran 8. lipnja 2022 godine i dio je projekta #samozdravičips koji učenička zadruga COOl – kolektiva provodi u školi tijekom godine.
Ljubazni domaćin Vladimir Vlajnić i njegova ekipa osigurali su nam ugodan i zanimljiv boravak, a i kiša je stala čim smo došli.
Radionica izrade knedli od šljiva, priča o obiteljskom poduzetništvu, kruški staroj više od 100 godina, turizmu, konjima i bilogorskoj konjičkoj stazi i jahanju, ljepotama i tajnama Bilogore, začudnim bićima koje ipak nismo sreli (ali kao da jesmo), odlazak u Začudni dućan i šetnja Stazom začudnih bića i Štagalj teatar, druženje s psima, mačkama i prekrasnim konjima, fini ručak i za desert baš ove knedle koje smo sami izradili (bile su odlične). Učenici pristojni, zainteresirani, radoznali, vrijedni, zaljubili se u konje i osvijestili ljepote našeg zavičaja. Za poželjeti… Brzo je proletjelo, ali vratit ćemo se opet…
U pratnji učenika bile su profesorica Jadranka Rosić, Ivana Štiglić, Spomenka Bohaček i pedagoginja Ornela Malogorski.

Ornela Malogorski

Dijelite ovu objavu:
Skip to content