“Igračke nove za mirnije snove”

Sudjelovali smo u kampanju za djecu područja stradalih potresom

Tijekom veljače uključili smo se akciji “Igračke nove za mirnije snove”, a na inicijativu kolegice Vesne Pavković Dončević iz Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar.
Cilj kampanje je donacijama prikupiti igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima. Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade te uz podršku brojnih drugih partnera.
Naši učenici i zaposlenici škole bili su vrlo aktivni i prikupili su igračke, slikovnice, dječje knjige, crtaći pribor i druge didaktičke materijale za igru. Školska koordinatorica akcije Ornela Malogorski predali je našoj kolegici Vesni sve prikupljeno te će biti dostavljeno u Savez izviđača Hrvatske koji će sve prikupljeno osobno odnijeti djeci u potresom pogođenim područjima.
Vjerujemo da će i naš doprinos barem malo razveseliti djecu stradalih područja! Hvala svima koji su sudjelovali!
Više o kampanji na stranici: https://www.happycentar.com/

Ornela Malogorski

Dijelite ovu objavu:
Skip to content