Dramska skupina naše škole dobila poziv na državni LiDraNo

Dramska grupa Komercijalne i trgovačke škole upućena je na državnu smotru Lidrano 2023. koja će se održati od 26. do 28. travnja u Vodicama.

U Vodicama će nastupati zajedno s 13 dramskih grupa iz cijele Hrvatske koje su izbornici sa županijskih razina uputili na državnu. Predstava Atomic nastala je iz zajedničkog rada i igre učenika 2. a, 3. a, 3. b i 4. b razreda i njihove mentorice Nikoline Marinić. U predstavi nastupaju Juraj Fadljević, Jakov Šilarić, Domagoj Punčec, Leona Broz, Klara Kos, Emily Tomažin, Sara Dević, Katja Davinić, Josip-Ivan Perić, Martina Djuranić i Samantha Matanović uz podršku, pomoć i ideje ostalih članova dramske grupe koji radi propozicija nisu mogli sudjelovati u izvedbi predstave: Rebeke Barleci, Lucije Tunić, Vanesse Jambreković, Mislava Katića, Fabijana Sokača i Marija Petrovića.

Ponosni smo što ćemo u Vodicama predstavljati ne samo našu, Bjelovarsko-bilogorsku županiju, nego i Križevačko-koprivničku i Virovitičko-podravsku s čijim smo predstavama bili u konkurenciji.

NM

Dijelite ovu objavu:
Skip to content