Dani poslova u turizmu

U projekt Dana poslova u turizmu koji će se po prvi puta održati u Bjelovaru u organizaciji Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i partnera Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca i Udruge poslodavaca u ugostiteljstvu ove godine se uključila i Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar.

Cilj projekta je spojiti poslodavce s nezaposlenim osobama i učenicima završnih razreda srednjih škola kako bi se u izravnom kontaktu angažirali sezonski radnici za predstojeću turističku sezonu i osiguranje bolje vidljivosti zanimanja u turizmu te mogućnosti zapošljavanja koje pruža turistički sektor.

Danas je održana i priremna radionica pitanja životopisa i razgovora s poslodavcem koju je održala Lucija Večerić iz CISOK-a koji djeluje u okviru HZZ u Bjelovaru.

Na radionici je sudjelovalo 34 učenika 4. a i 4. b razreda koji će sudjelovati na Danima poslova u turizmu koji se održavaju u Dvorani europskih prvaka u Bjelovaru 27. siječnja 2023. Na sajmu će biti predstavnici 45 poslodavaca, što će učenicima dati priliku da stvore nove kontakte i pronađu sezonski posao u turizmu.

NV

Dijelite ovu objavu:
Skip to content