Dani Erasmusa obilježeni u našoj školi

Povodom Dana Erasmusa (13.-15.10.2022.) u petak 14.10. održali smo prezentaciju projekta “2u1 Zajedno u Irsku” kandidatima za ovogodišnje Erasmus mobilnost.

Učenice četvrtih razreda Marina Smiljanović, Ivona Blažević i Valentina Vuković kolegama iz trećih razreda smjera komercijalist i drugog razreda smjera prodavač, budućim sudionicima Erasmus+ projekta  su uz pomoć profesora Elijaša i profesora Koradea svojim kolegama  prenijeli  osobna iskustva i doživljaje, ali i vrijedne vještine i znanja koja su stekli ili usavršili. Naša najveća učionica  jedva je bila dovoljna za sve zainteresirane učenike što nas posebno veseli i nadamo se velikom broju kvalitetnih prijava za ovogodišnje mobilnosti. Nakon izlaganja i rasprave, učenici su sudjelovali u kvizu o Erasmusu i našem projektu, a najuspješniji su prikladno nagrađeni. Hvala svima na sudjelovanju, vidimo se na mobilnosti!      

Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar nositelj je Erasmus akreditacije za strukovno obrazovanje i osposobljavanje za razdoblje 2022. – 2027. kao jedina strukovna škola u našoj županiji.

Autori: Jurica Korade i Dario Elijaš

Dijelite ovu objavu:
Skip to content