Dan profesionalnog informiranja

Završetak osnovnoškolskog obrazovanja i izbor srednje škole važan su životni korak za svakog osmaša. Želje, ponuda, potrebe, mogućnosti, različite informacije i različiti izvori i puno pitanja koja muče mlade ljude na tako važnoj životnoj prekretnici. Koju srednju odabrati? Zašto baš tu? Što me zanima? Što ću na kraju odlučiti i upisati?

Da bi osmašima pomogli u procesu odlučivanja CISOK Bjelovar okupio je 25. travnja 2023. na jednom mjestu osnovnoškolce i srednjoškolce iz škola Bjelovarsko-bilogorske županije u bjelovarskom Domu kulture kako bi svi oni koji imaju nedoumice dobili odgovore na ono što ih najviše zanima. Na pozornici su srednjoškolci predstavljali svoje škole i zanimanja, od onih osnovnih informacija o specifičnostima zanimanja do toga kako su oni odlučili upisati baš tu srednju školu, što im je teško, što lako. što bi savjetovali osmašima i slično.

Našu školu dostojanstveno je predstavila učenica 4. a razreda Anita Gvozdanović uz podršku razrednog kolege Marija Stankića i pedagoginje Ornele Malogorski koja je sudjelovala u pripremi materijala i učenika za predstavljanje na županijskoj razini.

Sretno svim osmašima u izvoru srednje škole!

Ornela Malogorski

Dijelite ovu objavu:
Skip to content