Naša učenica Isabela Šipoš (3. d razred) najbolja na međužupanijskoj razini natjecanja Worldskills u kategoriji Prodajne vještine, pozvana je na državno natjecanje.

Danas smo jako ponosni!
Naša učenica Isabela Šipoš (3. d razred) na međužupanijskom natjecanju WorldSkills Croatia 2022. – u kategoriji PRODAJNE VJEŠTINE – ostvarila je PRVO MJESTO. Natjecanje je održano 8. i 9. ožujka 2022. godine u Srednjoj školi Valpovo. U pratnji učenice je i mentorica Jadranka Rosić. Čestitamo našoj Isabeli i svim nastavnicima koji su pripremali učenicu.
Na međužupanijskom natjecanju sudjelovali su učenici srednjih škola iz Slavonskog Broda, Valpova, Đakova, Daruvara, Koprivnice i Bjelovara.
Isabela je pozvana na državno natjecanje koje će se održati u Zagrebu 10. do 12. svibnja 2022. godine. Sretno!
Agencija, pod imenom WorldSkills Croatia, predstavlja Republiku Hrvatsku u WorldSkills International i WorldSkills Europe udruženjima te organizira selekciju i sudjelovanje hrvatskog tima na EuroSkills i WorldSkills natjecanjima.
Članstvo u navedenim udruženjima te iskustvo s međunarodnih natjecanja koristi se za modernizaciju nacionalnih strukovnih natjecanja, što je prepoznato kao strateški prioritet u razvoju hrvatskog sustava strukovnog obrazovanja.
Agencija promiče važnost strukovnih vještina i želi podići privlačnost strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te nadahnuti mlade na odabir strukovnih zanimanja kao poželjnog odabira u karijeri.
Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar ove se godine odlučila prijaviti na natjecanje kako bismo znanje i vještine naših učenika usporedili s učenicima natjecateljima ostalih škola. Natjecanja se odvijaju kroz dva izlučna natjecanja, školska te međužupanijska, a tek najbolji idu na državno.
Školsko natjecanje provedeno je 14. veljače 2022. godine. Organizaciju priprema učenica za školsko natjecanje, te provedbu natjecanja, organizirala je profesorica Jadranka Rosić koja je ujedno i mentorica učenicama 3. d razreda Isabeli Šipoš i Ines Cvjetojević. U pripremanju učenica i u Prosudbenom povjerenstvu marljivo su sudjelovali su nastavnici ekonomske grupe predmeta: Sonja Đuračić, Natalija Konir Ladović, Kristina Lovrić, Zoran Atlija, Tomislav Cug i Dario Elijaš.

Jadranka Rosić

Dijelite ovu objavu:
Skip to content