Učenici završnih razreda sudjelovali u “Danima poslova u turizmu”

Danas 27. siječnja su u Bjelovaru u Dvorani europskih prvaka održani ‘Dani poslova u turizmu’ na kojem su sudjelovali i učenici 4. a i 4. b razreda naše škole u pratnji ravnateljice.

“Dane poslova u turizmu organizirali su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava i Ministarstvo turizma s ciljem da najuspješniji hrvatski turistički poslodavci na jednom mjestu predstave otvorena radna mjesta te se povežu s nezaposlenim osobama koje se direktno kod poslodavaca mogu informirati o mogućnostima za zapošljavanje i razvoj karijere u turizmu.

Prema riječima Ante Lončara, ravnatelja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Bjelovar je došlo 40 poslodavaca koji nude preko 9 000 radnih mjesta u turističkoj sezoni.

Učenici su imali priliku ostaviti svoje životopise kod poslodavaca, saznati uvjete rada, smještaj, edukacije, plaće i sve što ih je zanimalo. Nakon obilaska sajma učenici su na štandu CISOK-a ispunjavali i evaluacijski listić u kojem su iznijeli svoje dojmove o događaju.

NV

Dijelite ovu objavu:
Skip to content